Stoffeerderij van der Jagt & Zn. 

MAAKT UW OUDE OF VERSLETEN BEKLEDING WEER ALS NIEUW

Stoffeerderij van der Jagt & Zn.

AL RUIM 60 JAAR EEN BEGRIP

Wij gaan graag voor u aan de slag

Stoffeerderij van der Jagt & Zn.

AL RUIM 60 JAAR EEN BEGRIP

Wij gaan graag voor u aan de slag

 Wij weten raad met ieder type bekleding

Zoekt u een nieuw stofje voor uw boot, caravan, motor auto of voor uw meubel(s)? Bij Stoffeerderij van der Jagt & Zn. in Moordrecht weten we raad met ieder type bekleding. Of de bekleding nu gerepareerd moet worden of dat u een volledig nieuwe bekleding wenst: in onze stoffeerderij is het zo gepiept.

Neem contact op voor nieuwe stoffering of bekleding
moderne auto interieurbekleding

Moderne auto’s

Is de bekleding van uw auto versleten? Of zou uw auto pas perfect zijn met een andere kleur bekleding? Bij Stoffeerderij van der Jagt & Zn. repareren we uw bekleding met de originele stof of we verzorgen een volledig nieuwe bekleding. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in:

  • Het verstevigen van de zitting of rugleuning voor een optimaal zitcomfort;
  • Het repareren of vervangen van de tapijten in uw auto;
  • De reparatie van hemelbekleding;
  • Het aanbrengen van lendesteunen;
  • Het leveren van stoelhoezen;
  • Het monteren van stoelverwarming.
Oldtimer auto interieurbekleding

Oldtimers

Als u een oldtimer hebt, houdt u deze vanzelfsprekend het liefst in de originele staat. Helaas is de bekleding van een oldtimer door de leeftijd van de auto altijd kwetsbaar. Is de bekleding versleten? Laat deze dan weer als nieuw maken door onze stoffeerders. Uiteraard bekleden we het interieur van uw oldtimer geheel naar uw wens.

Cabrioletdaken

U schaft niet zomaar een cabrio aan. Bij zonnig weer wilt u met de wind in uw haren kunnen toeren met de kap open, maar bij slecht weer moet de kap u beschermen tegen wind en regen. Helaas is het in Nederland niet altijd mooi weer, dus als uw cabrioletdak kapot is, wilt u deze zo snel mogelijk laten maken. Kom naar Stoffeerderij van der Jagt & Zn. aan als u de kap wilt laten repareren of vervangen, maar ook voor vervanging van de pvc-achterruit zit u bij ons goed.

Motorbekleding

Een motor ziet er direct stukken minder goed uit als de bekleding van uw motorzadel kapot is. Gelukkig zijn onze stoffeerders gespecialiseerd in reparaties aan motorzadels en bekleding en in het vernieuwen van de vulling.

Bootinterieur

Uw boot is uw trots en moet er natuurlijk te allen tijde goed uitzien. Wilt u het tapijt of het bootzeil van uw boot vervangen worden of
wilt u de kussens laten vernieuwen? Bij Stoffeerderij van der Jagt & Zn. weten wij hier wel raad mee.

Caravan- en camperinterieur

Als u regelmatig met een caravan of camper op vakantie gaat,
is slijtage niet te vermijden. Breng uw caravan bij ons in Moordrecht en we maken zowel de bekleding als de vulling van uw kussens weer als nieuw.

Meubels opnieuw laten stofferen of bekleden

Hij staat daar in de hoek van uw woonkamer. De bank waar u altijd met liefde op neerplofte, totdat de bekleding kapot ging. De bank vervangen? Dat hoeft niet! Herstofferen kan met een van de vele stoffen uit ons assortiment. Wilt u de complete collectie stoffen komen bekijken? Dat kan! Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Advies van onze stoffeerders

Hebt u advies nodig over de juiste stof voor de bekleding van uw meubel, auto, motor, caravan of boot? Laat u adviseren door onze ervaren stoffeerders. Als u dit wenst, maken we ook een vrijblijvende prijsopgave voor u.

Neem voor een goed advies direct contact met ons op